Απολαύστε το καλοκαίρι με Ημερήσιους Φακούς Επαφής

Κάθε στιγμή, μια ανάμνηση!

optocenter

blog

opto

center

gr

στις

τιμες

ειναι

παντα

επαφης

βρειτε

μεγαλη

φακων

μπορειτε

τους

Απολαύστε το καλοκαίρι με Ημερήσιους Φακούς Επαφής
Απολαύστε το καλοκαίρι με Ημερήσιους Φακούς Επαφής
Κάθε στιγμή, μια ανάμνηση!
Optocenter BlogΣάββατο , 18 Ιουλίου 2020
Short Url:
opto-center.gr/.5

Τους καλοκαιρινούς μήνες συνηθίζουμε να παιρνάμε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι και το γραφείο. Βόλτες, παραλίες, διακοπές και πολλά άλλα μας βοηθούν να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του καλοκαιριού αλλά ταυτόχρονα εκθέτουν τα μάτια μας πιο συχνά σε περιβάλλον που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση.
Οι χρήστες των φακών επαφής πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί και σχολαστικοί με τους κανόνες υγιεινής τους συγκεκριμένους μήνες. Όμως πάντα, όσο προσεκτικοί και αν είμαστε όσο καλά και να καθαρίζουμε τους φακούς επαφής μας, όσο παιρνάει ο καιρός, στο τέλος του μήνα, υπάρχει πιθανότητα να έχουν δημιουργηθεί στους φακούς μας εναποθέσεις ικανές να προκαλέσουν μόλυνση.
Για να αποφύγουμε το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ειναί προτιμότερο τους καλοκαιρινούς μήνες να χρησιμοποιούμε ημερήσιους φακούς επαφής, τους οποίους πετάμε στο τέλος της ημέρας. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η δημιουργία εναποθέσεων και μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μόλυνσης. Φυσικά και κατά τη χρήση ημερήσιων φακών επαφής δεν αμελούμε κανένα από τους κανόνες υγιεινής και φροντίζουμε τα μάτια μας...σαν τα μάτια μας!
Στα OptoCenter θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ημερήσιους φακούς επαφής, των μεγαλύτερων κατασκευαστών, στις χαμηλότερες τιμές.
Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε και online στο www.opto-center.gr

απολαυστε το καλοκαιρι με

optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
English
French
German
Spanish
Chinese
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
0,00€

 


 header


 

  χολαργου ορασεως zeiss οπτικα

 

 

3