Οικονομικά Φωτοχρωμικά SunTouch- OptoCenter

Οικονομικά φωτοχρωμικά γυαλιά οράσεως σε μοναδικές τιμές στα OptoCenter.Αποκλειστικές προσφορές

φωτοχρωμικά

γυαλιά οράσεως

οπτικά

 

 

  μοναδικες suntouch τιμες ορασεως

 
                           

 

 

                                 

 

Union SunTouch

Υψηλή απόδοση σε Μαγική Τιμή!


 

 

Οι οργανικοί φωτοχρωμικοί φακοί μονής όρασης SunTouch παρέχουν ένα εξαιρετικό πακέτο Value for Money καθώς σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι φακοί διαθέτουν υδρόφοβες, αντιανακλαστικές και αντιχαρακτικές επιστρώσεις για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, ενώ παρέχουν προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία. Διατείθενται σε δύο χρωματισμούς, καφέ (photobrown) και γκρι (photogrey).

Δείτε το βίντεό μας με το τεστ που κάναμε στους φωτοχρωμιούς φακούς Suntouch!

 

Αποκτήστε τους

SunTouch 1.56

ΜΟΝΟ με 70,0€ το ζευγάρι!


 

 

                         
                                                                                           
                                                       

 

  χολαργου ορασεως zeiss οπτικα

 

 

  φωτοχρωμικα αποκλειστικες μοναδικες optocenter

               

 

  οπτικα προσφορες γυαλια suntouch

 

 

Οι φωτοχρωμικοί φακοί είναι λευκοί φακοί, με την επιπλέον ιδιότητα να αλλάζουν το χρώμα τους όταν εκτείθενται στην UV ακτινοβολία. 

Προσαρμόζονται αυτόματα στις συνεχείς και εναλλασσόμενες συνθήκες φωτισμού. Από λευκοί σε εσωτερικό χώρο και τη νύχτα, αυτόματα ενεργοποιούνται με το φυσικό φως της ημέρας, δίνοντας απόλυτη ευχρηστία. Έτσι, οι φωτοχρωμικοί φακοί προσφέρουν άνεση, ποιοτική όραση, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και ξεκούραστη όραση σε όλες τις συνθήκες φωτισμου.

Η τεχνολογία των φωτοχρωμικών φακών υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια με κύρια εφαρμογή της τα παλαιότερα χρόνια, στους κρυστάλλινους φακούς. Τα τελευταία χρόνια οι φωτοχρωμικοί φακοί χάρη στη καινοτόμο τεχνολογία Transitions διαδίδονται όλο και περισσότερο στο κοινό. 

Οι φωτοχρωμικοί φακοί απευθύνονται σε διοπτροφόρους που η εργασία τους απαιτεί συχνή μετακίνηση από εσωτερικούς σε εξωτερικούς χώρους, σε όσους πάσχουν από  φωτοευαισθησία, εκφύλιση ωχρής κηλίδας και καταρράκτη, αλλά και όσους απλά επιζητούν μία λύση σε ένα ζεύγος φακών.

Προσφέρουν 100% προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία επιτρέποντας μόνο την σωστή ποσότητα φωτός να εισέλθει στο μάτι, μείωση της οπτικής κόπωσης όραση υψηλής ευκρίνειας, βελτιωμένη αντίληψη του contrast ενώ είναι κατάλληλοι και για χρήση υπολογιστή.

Οι φωτοχρωμικοί φακοί κατασκευάζονται τόσο σε πολυεστιακούς όσο και σε μονοεστιακούς φακούς και διατείθενται από όλες τις μεγάλες εταιρίες, Essilor, Hoya, NIkon, Zeiss κτλ. Το κόστος των φωτοχρωμικών φακών διαφέρει ανάλογα με τον φακό (μονοεστιακό, πολυεστιακό) και το υλικό κατασκευής (κρύσταλλα, οργανικά).

 

                 
                                   

 

 

 

 


optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
English
French
German
Spanish
Chinese
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
0,00€

 

 

3