Φακοί υπολογιστή Blue Block| OptoCenter

Προστατευτείτε από το μπλε φως που εκπέμπουν τα smartphone, tablet και LED οθόνες με τις επιστρώσεις Blue block. Αποκτήστε τα σε μοναδική τιμή.

γυαλιά υπολογιστή

μπλε φως

γυαλιά οράσης

 

  υπολογιστη blue union οθονες

 
 
                           

 

  οθονες γυαλια φακοι επιστρωσεις

 

                                 

Blue Block UV 420 protection

Μοναδική προστασία UV420 σε εκπληκτική τιμη

 

 

Η κύρια πηγή του μπλε φωτός είναι το ηλιακό φως, στο οποίο είμαστε εκτεθειμένοι όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά και σε κλειστούς χώρους, το μπλε φως το συναντάμε σε όλες τις LED συσκευές, όπως οθόνες Η/Υ, τηλεοράσεις, φώτα κλπ.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι μακροχρόνια και πολύωρη έκθεση στο μπλε φως, αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης φαινομένων εκφύλισης της ωχράς κηλίδας. Οι οφθαλμικοί φακοί Blue Block UV 420 φιλτράρουν την επιβλαβή ακτινοβολία του μπλε φωτός και παρέχουν μοναδική προστασία από τη UV ακτινοβολία έως 420nm. Επίσης, διαθέτουν αντιανακλαστικές επιστρώσεις για ευκρινή και ξεκούραστη όραση.

Οι φακοί BLUE BLOCK UV 420 κατασκευάζονται σε όλους σχεδόν τους δείκτες λέπτυνσης (1.56, 1.60, 1.67) καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό διοπτριών.

Δώστε αξία στα γυαλιά σας επιλέγοντας φακούς

με επιστρώσεις BLUE BLOCK UV 420.

 

 

 

                         

  μπλε tablet ορασης προστατευτειτε

 

  χολαργου ορασεως zeiss οπτικα

 

 

  tablet προστατευτειτε οθονες φακοι

               

 

  γυαλια αποκτηστε blue block

Οι διορθωτικοί φακοί που φοράτε πρέπει να διορθώνουν αποτελεσματικά την πάθηση των ματιών,να τα προστατεύουν, χωρίς να τα βλάπτουν λόγω της χαμηλής τους ποιότητας. Για τον λόγo αυτό όταν επιλέγετε τους φακούς των γυαλιών σας μην ντρέπεστε να ρωτήσετε την επωνυμία και τη χώρα προέλευσης των φακών που σας προτείνει ο πωλητής. Είναι θέμα ΥΓΕΙΑΣ, της δικιάς ΣΑΣ!

 

                 
                                   

 

 

  optocenter tablet εκπεμπουν γυαλια

 

 

 


optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
English
French
German
Spanish
Chinese
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
0,00€

 

 

3