Φακοί για το μπλε φως Tokai Lutina| OptoCenter

Προστατευτείτε από το μπλε φως που εκπέμπουν τα smartphone, tablet και LED οθόνες με τους φακούς Tokai Lutina. Αποκτήστε τα στην καλύτερη τιμή

μπλε φως

γυαλια υπολογιστή

led οθονες

 
 

  optocenter υπολογιστη τιμη tablet

 
                           

 

 

  lutina tokai smartphone καλυτερη

 

 

                                 

Tokai Lutina

Περιορίστε τη ζημιά,

βελτιώστε την όρασή σας!

 

 

Η TOKAI, με τους νέους φακούς LUTINA, παρουσιάζει ένα νέο πρότυπο για τους οφθαλμικούς φακούς. Oι οφθαλμικοί φακοί δεν χρησιμεύουν μόνο για τη διόρθωση της όρασης, αλλά βοηθούν στη γενικότερη υγεία των ματιών.

 

 

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαταραχές που μπορεί να εμφανιστούν στα μάτια, ένα πολύ περίπλοκο όργανο του ανθρώπινου σώματος, σημαντικότατο για τη ζωή. Από αυτές τις διαταραχές, η "ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας" είναι η συνηθέστερη αιτία απώλειας όρασης για την ηλικιακή ομάδα 50+.


 

 

 

                         

  προστατευτειτε αποκτηστε tokai smartphone

               

  tokai στην υπολογιστη προστατευτειτε

                 
                                   
               

 

Η ωχρά κηλίδα είναι η κεντρική περιοχή του αμφιβληστροειδούς μέσα στα μάτια, που σας βοηθά να δείτε καθαρά. Μελέτες δείχνουν ότι η καταστροφή της "λουτεΐνης" που υπάρχει μέσα στην ωχρά κηλίδα, μπορεί να γίνει αιτία της εφύλισης της ωχράς κηλίδας. Η καταστροφή προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες. Ο ανθρώπινος οργανισμός, δυστυχώς δεν μπορεί να παράγει αυτή τη βασική ουσία μόνος του. Η λουτεΐνη παράγεται έμμεσα, με την κατανάλωση πράσινων και κίτρινων λαχανικών,

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TOKAI ανέπτυξε το "LUTINA" καινοτομώντας στο Σχεδιασμό προϊόντων για την προστασία της όρασης. Οι οφθαλμικοί φακοί LUTINA απορροφούν τις ακτίνες UV, βοηθώντας στην προστασία της βασικής λουτεΐνης στα μάτια.

 

 optocenter στην μπλε αποκτηστε

 

 

                 
                                   

 

  χολαργου ορασεως zeiss οπτικα

 

 

  φακοι οθονες στην tablet

               

 

  optocenter tablet φακους αποκτηστε

Οι διορθωτικοί φακοί που φοράτε πρέπει να διορθώνουν αποτελεσματικά την πάθηση των ματιών,να τα προστατεύουν, χωρίς να τα βλάπτουν λόγω της χαμηλής τους ποιότητας. Για τον λόγo αυτό όταν επιλέγετε τους φακούς των γυαλιών σας μην ντρέπεστε να ρωτήσετε την επωνυμία και τη χώρα προέλευσης των φακών που σας προτείνει ο πωλητής. Είναι θέμα ΥΓΕΙΑΣ, της δικιάς ΣΑΣ!

 

                 
                                   

 

 

  smartphone optocenter tokai τους

 

 

 


optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
English
French
German
Spanish
Chinese
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
0,00€

 

 

3