Νέα γυαλιά πολλαπλών χρήσεων

Νέα γυαλιά πολλαπλών χρήσεων

Νέα γυαλιά πολλαπλών χρήσεων

 

 

 χρησεων πολλαπλων γυαλια

             

Νέα γυαλιά πολλαπλών χρήσεων που...μαγνητίζουν!

December 22, 2015

 

 πολλαπλων χρησεων γυαλια

 

 

Πρωτοτυπούμε, πρωτοπορούμε και σας λύνουμε τα χέρια! Τα νέα γυαλιά Magneto θα σας εντυπωσιάσουν χάρη στα μοναδικά χαρακτηρηστικά τους.

 

Φανταστείτε να μπορείτε να μετατρέπετε τα γυαλιά οράσεως σας σε γυαλιά ηλίου, γυαλιά για βραδινή οδήγηση,  γυαλιά πρεσβυωπίας για το διάβασμα, ακόμα και σε 3D γυαλιά σινεμά με μιά μόνο κίνηση. Κι όμως γίνεται! Και μάλιστα δεν θα το καταλάβει κανείς.

 

Τα γυαλιά magneto φέρουν δύο μαγνητάκια στο εσωτερικό της μετώπης, με αποτέλεσμα να μπορείτε να προσαρμόζετε τις επιπλέον μετώπες σε χρόνο dt!

 

Τα νέα σας γυαλιά οράσεως θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια!

-Από οράσεως θα τα κάνετε ηλίου με μία μόνο επαφή.

-Εάν έχετε πρεσβυωπία θα προσαρμόζετε απευθίας από πάνω το βαθμό σας χωρίς να αλλάζετε γυαλιά.

-Στο κυνήγι, τη βραδινή οδήγηση, τη σκοποβολή, θα προσαρμόζετε τους ειδικούς φακούς που θα σας δώσουμε και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

-Ακόμα και στις 3d ταινίες στο σινεμά ή και στο σπίτι, θα έχετε τα δικά σας γυαλιά 3d. Και όχι τα άβολα και μεγάλα 3D γυαλιά που δυσκολεύουν τους μύωπες να τα φορέσουν από πάνω.

 

Τα γυαλιά magneto περιλαμβάνουν το σκελετό, μια μετώπη ηλίου με polarized φακούς, και ακόμα μία μετώπη στην οποία τοποθετούμε φακούς 3D ή φακούς πρεσβυωπίας ή φακούς νυχτερινής όρασης, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Η τιμή τους όπως πάντα η καλύτερη,  Μόνο 90,00€ για το σκελετό και τις δύο πρόσθετες μετώπες.

 

Διατείθενται σε 2 σχέδια & πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε τα σήμερα κιόλας!


 

               
               

optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
00,00€0
3