Επιστρώσεις Crizal

Επιστρώσεις Crizal

Επιστρώσεις Crizal

 

 

 crizal επιστρωσεις

             

Επιστρώσεις Crizal. Δείτε καθάρα!

October 8, 2017 

 

Η Γαλλική εταιρεία Essilor έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά επιστρωμένων φακών μονής όρασης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των διοπτροφόρων. Προσανατολισμένη πάντα στην παροχή άριστων προϊόντων έχει φροντίσει να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Οι επιστρώσεις είναι οι, Essilor Trio Clean, Crizal Alize Uv, Crizal Forte Uv και Crizal Prevencia. 

 

Essilor Trio Clean

Ο θεμελιώδης λίθος για όλες τις επιστρώσεις!

Η επίστρωση Trio Clean αποτελεί την βάση πάνω στην οποία αναπτύχθηκαν οι πιο εξελιγμένες επιστρώσεις θέτοντας έτσι τα ελάχιστα standards που πρέπει να έχει ένας οφθαλμικός φακός.

 • Βασική αντιανακλαστική επίστρωση για αποφυγή του θάμβους

 • Αντιχαρακτική ικανότητα

 • Βασική λιπόφοβη, υδρόφοβη και αντιστατική ιδιότητα (Προσφέρει ευκολότερο καθαρισμό κατά 50% σε σχέση με έναν απλό, συμβατικό αντι-ανακλαστικό φακό)

 • Προστασία UV με δείκτη E-SPF5

- Συνιστάται για όλους τους τύπους φακών και όλες τις ηλικίες ενώ προτείνεται συστηματικά για δουλειά στον υπολογιστή και για βραδινή οδήγηση και αποτελεί την πιο οικονομική λύση για να απολαύσετε την ποιότητα όρασης της Essilor. Δείτε την απίθανη προδφορά μας σε φακούς Essilor Trio Clean εδώ.


 crizal επιστρωσεις

 

 

Crizal Alize UV

 

Η πρότυπη επίστρωση ενάντια στους 5 εχθρούς της καθαρής όρασης!

Τώρα με την πιο ολοκληρωμένη UV προστασία.

Οι φακοί με επίστρωση Crizal® Alizé®UV προσφέρουν όλα τα οφέλη του Trio Clean® με ανώτερη δυνατότητα καθαρισμού και επιπλέον προστασία από την UV ακτινοβολία. Είναι εύκολο να καθαριστούν, και να παραμείνουν καθαροί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η επίστρωση οφθαλμικών φακών Crizal® Alizé®UV διαθέτει αποκλειστική τεχνολογία BroadSpectrum™ για να προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV για τη μακροπρόθεσμη υγεία των ματιών σας, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη μετάδοση ορατού φωτός για μεγαλύτερη ευκρίνεια στην όραση.

Τώρα, παρέχοντας την πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV με έναν δείκτη προστασίας από τον ήλιο (E-SPF) 25.

 

Η επίστρωση οφθαλμικών φακών Crizal® Alizé®UV βοηθά στην αντιμετώπιση των χαράξεων αλλά και των δακτυλιών, του νερού και της σκόνης που κολλούν στην επιφάνεια του φακού, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτα καθαρή όραση κάθε μέρα.

 

Οφέλη από την επίστρωση Crizal® Alizé®UV:

 

 • Η μέγιστη ευκολία καθαρισμού αντι-ανακλαστικών φακών στην αγορά σήμερα

 • Ο φακός παραμένει καθαρός για περισσότερο χρόνο

 • Ανθεκτικότεροι φακοί χωρίς χαράξεις

 • Η πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV με δείκτη προστασίας (E-SPF) 25

 

               
               
             

 crizal επιστρωσεις

 

 

Crizal Forte UV

Οι πιο διαυγείς φακοί που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Τώρα με την πιο ολοκληρωμένη καθημερινή UV προστασία.

Η επίστρωση Crizal® Forte®UV είναι τόσο διαυγής, σχεδόν αόρατη στο χρήστη. Σας δίνει όλα τα οφέλη του Crizal® Alizé®UV και επιπλέον καλύτερη διαύγεια στην όραση για να ανταποκριθεί στις οπτικές απαιτήσεις που οι ψηφιακές συσκευές πλέον θέτουν στα μάτια σας, όπως οι υπολογιστές, τα smartphones, τα βιντεοπαιχνίδια και οι τηλεοράσεις.

Προστατέψτε τα μάτια σας:

Οι οφθαλμικοί φακοί Crizal® Forte®UV διαθέτουν αποκλειστική τεχνολογία BroadSpectrum™ για να προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV για τη μακροπρόθεσμη υγεία των ματιών σας , διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη μετάδοση ορατού φωτός για μεγαλύτερη ευκρίνεια στην όραση. Τώρα, παρέχοντας την πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV δείκτη προστασίας από τον ήλιο (E-SPF) 25.

Προστατέψτε την όρασή σας:

Απολαυστε ποιότητα όρασης με γυαλιά τα οποία πραγματικά διαρκούν. Γυαλιά των οποιών οι φακοί είναι ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, τους λεκέδες και τις δακτυλιές και προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη προστασία για υγιή όραση.

Οφέλη από τη χρήση αντιθαμβωτικών φακών Crizal® Forte®UV:

 • Απαράμιλλη διαύγεια όρασης χωρίς αντανακλάσεις

 • Λιγότερες ανανακλάσεις ώστε να μπορείτε να καταπολεμήσετε την οπτική κόπωση από τους υπολογιστές και των λαμπτήρων φθορισμού

 • Δείξτε ωραίοι με τα γυαλιά σας με λιγότερες αντιαισθητικές ανανακλάσεις, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν τα μάτια σας.

 • Προστατέψτε την επένδυσή σας! Αυτοί οι φακοί έχουν την καλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή στις γρατσουνιές, ώστε τα γυαλιά σας να ζήσουν περισσότερο

 • Εύκολο να καθαριστούν! Η καλύτερη δυνατότητα καθαρισμού έτσι ώστε δακτυλικά αποτυπώματα, νερό και λεκέδες να απομακρύνονται με ευκολία, και τη λιγότερη δυνατή συντήρηση! Το καλύτερο απωθητικό σκόνης , ώστε οι φακοί σας να μένουν καθαρότεροι για περισσότερο χρόνο 

 • Και η πιο ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία UV με δείκτη προστασίας από τον ήλιο (E-SPF) 25

Το φως μπορεί να είναι ευεργετικό στην καθημερινή

σας ζωή

 • Το φως είναι θεμελιώδους σημασίας για την όραση

 • Βοηθά στην αντίληψη των χρωμάτων, των σχημάτων και των λεπτομερειών

 • Το μπλε-γαλάζιο φως βοηθάει στην ευέξια σας

 • Ρυθμίζει τους κύκλους ύπνου, επηρεάζει τη μνήμη καθώς και βασικές διανοητικές λειτουργίες

 

Αλλά το φως μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές για την όραση και την υγείας σας

 • Το υπεριώδες φως δεν είναι μόνο ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για πολλές ασθένειες του δέρματος, αλλά είναι επίσης και για παθήσεις των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του καταρράκτη

 • Το μπλε-μωβ φως είναι επιβλαβές για τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς και είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (ΗΕΩ)

 • Η ΗΕΩ είναι η νούμερο ένα (# 1) αιτία σοβαρής απώλειας όρασης και τύφλωσης σε ενήλικες άνω των 60 ετών –έχοντας μάλιστα οικογενειακό ιστορικό μπορεί να αυξήθούν οι πιθανότητες εμφάνισης ΗΕΩ

 • Ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ιστορικό ΗΕΩ στην οικογένειά σας

               
             

 crizal επιστρωσεις

 

 

Crizal Prevencia

Γυαλιά που αποκόπτουν το μπλε φως

Η επίστρωση Crizal®Prevencia™ έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρει επιλεκτικά τo επιβλαβές φως , επιτρέποντας ταυτόχρονα να περνάει το ευεργετικό φως.

 • Η επίστρωση Crizal®Prevencia™ έχει αποδειχθεί ότι εκτρέπει το επιβλαβές μπλε-μωβ φως κατά 20%

 • Η επίστρωση Crizal®Prevencia™ έχει δείκτη προστασίας από τον ήλιο (E-SPF) με δείκτη 25, πράγμα που σημαίνει 25 φορές περισσότερη προστασία UV για τα μάτια σας σε σύγκριση με το να μην φοράει κανείς καθόλου φακούς

 

Οι φακοί Crizal® Prevencia™ ενάντια στο μπλε φως λειτουργούν με τους εξής 3 τρόπους:

 

 crizal επιστρωσεις

 

 • Φιλτράρουν επιλεκτικά το επιβλαβές φως (μπλε-μωβ & UV)
 • Επιτρέπουν στο ωφέλιμο φως να περάσει (ορατό φως, συμπεριλαμβανομένου του μπλε-γαλάζιου)
 • Διατηρούν άριστη διαύγεια για βέλτιστη όραση όλες τις ώρες της ημέρα
               
               

optocenter,χολαργος,οπτικα,φακοι,επαφης
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
00,00€0
3